AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kovmak

Kahve falında insan kovmak

Kahve falında insan kovmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, insanlar tarafından sevileceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kovmak gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında evden insan kovmak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan kovmak hayatının daha kolay olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında insanları kovmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında cini duayla kovmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareleri kovmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında birini kovmak neşeli zamanların yaşanacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi kovduğunu görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında işçiyi kovmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir