AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kovmak

Kahve falında birini kovmak

Kahve falında birini kovmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, umutların yıkılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında birini kovmak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında yılan kovmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında örümcek kovmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun kovmak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işarettir.

Kahve falında akbaba kovmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çingene kovmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilenci kovmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan kovmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, art niyetli kişilere uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını kovmak kendine döneceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir