AnaSayfa / Genel / Kahve falında işçiyi kovmak

Kahve falında işçiyi kovmak

Kahve falında işçiyi kovmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında işçiyi kovmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında işçiyi kovmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında işçi çıkarmak rahat bir işe girileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında işçilere kızmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalet eder.

Kahve falında işçisini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında çalışan işçi görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında inşaat işçisi görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, rızkının çeşitleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronun işçisini görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, para pul sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yol işçisi görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir