AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kovduğunu görmek

Kahve falında kedi kovduğunu görmek

Kahve falında kedi kovduğunu görmek bazen umutlarını yitireceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, asla harama bulaşmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kovduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kediyi kovmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi kovmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve giren kediyi kovmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kedi kovmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında evden kedi kovmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kedileri kovmak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, verimin her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında kediyi kovduğunu görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına inanılır.

Kahve falında kedileri evden kovmak dönülmez yollara gireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir