AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kolu yemek

Kahve falında insan kolu yemek

Kahve falında insan kolu yemek insanlarla arasının iyi olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sözler sarf edeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan kolu yemek gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Kahve falında insan kolu yemek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan kolu kesmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok kollu insan görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kolu kopan insan görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolsuz insanlar görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dört kollu insan görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kolları olmayan insan görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kolu kopmuş insan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir