AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolsuz insanlar görmek

Kahve falında kolsuz insanlar görmek

Kahve falında kolsuz insanlar görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, büyük bir servete kavuşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolsuz insanlar gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında insan kolu kesmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında dört kollu insan görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kolu kopan insan görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında üç kollu insan görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kolları olmayan insan görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında kolu kopmuş insan görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kolsuz insanlar görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında çok kollu insan görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir