AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu kopmuş insan görmek

Kahve falında kolu kopmuş insan görmek

Kahve falında kolu kopmuş insan görmek hayatının yolunda gideceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolu kopmuş insan gördüyseniz:

  • Değişimin başlangıcında olabilirsiniz, dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında insan kolu görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tek kollu insan görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolsuz insanlar görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç kollu insan görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret eder.

Kahve falında kolu kopan insan görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında kolu olmayan insan görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kolu kesmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan kolu yemek her zaman el üstünde tutulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir