AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört kollu insan görmek

Kahve falında dört kollu insan görmek

Kahve falında dört kollu insan görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, bereket ve huzur geleceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına yorulur.

Kahve falında dört kollu insan gördüyseniz:

  • Gereken uyarlamaları yapmalısınız.

Kahve falında kolsuz insanlar görmek içebileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dört kollu insan görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işarettir.

Kahve falında tek kollu insan görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolu olmayan insan görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında kolu kopmuş insan görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok kollu insan görmek iyilik ve güzellik bulacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan kolu görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulur.

Kahve falında üç kollu insan görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir