AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kolu görmek

Kahve falında insan kolu görmek

Kahve falında insan kolu görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında insan kolu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip bir kişiyle ya da bir meslektaşınızla ilişkinize dahafazla emek verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında çok kollu insan görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan kolu kesmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan kolu görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında insan kolu yemek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolu kırık insan görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kolu kopan insan görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında dört kollu insan görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek kollu insan görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir