AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kalbi görmek

Kahve falında insan kalbi görmek

Kahve falında insan kalbi görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan kalbi gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Kahve falında insan kalbi yemek ağır günler geçireceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında insan kalbi görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kalbinden yaralanmak karanlık zamanların aydınlanacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbinden hasta olduğunu görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak bolluğun ve bereketin geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbin yerinden çıktığını görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi dışarda görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir