AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaatın tepesinde olmak

Kahve falında inşaatın tepesinde olmak

Kahve falında inşaatın tepesinde olmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında inşaatın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere, evinize veya ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında inşaatın tepesinde olmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaatın bittiğini görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inşaattan inmek başına türlü belalar geleceğine, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat halinde bir ev görmek kazancının günden güne arttıracağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inşaatın içinde görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında inşaatta gezmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine alamet eder.

Kahve falında inşaat alanı görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir