AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaat alanı görmek

Kahve falında inşaat alanı görmek

Kahve falında inşaat alanı görmek helal rızık yiyeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya alamet eder.

Kahve falında inşaat alanı gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında inşaat alanı görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına yorulur.

Kahve falında dar alanda namaz kılmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik alanda yürümek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet eder.

Kahve falında büyük yeşil alan görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duş alan birini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar alan görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir