AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak gördüyseniz:

  • Her şeyin bir zamanı var.

Kahve falında açık alanda tuvaletini yapmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına işaret eder.

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık alanda tuvalet görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında açık alanda banyo yapmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında açıkta tuvaletini yapmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında açık yerde tuvaletini yapmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık yerde tuvalet yapmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir