AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek yakalamak

Kahve falında inek yakalamak

Kahve falında inek yakalamak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında inek yakalamak gördüyseniz:

  • İlginç fikirler üretebilirsiniz.

Kahve falında inek yakalamak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, nitelik ve farklılık geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yayın balığı yakalamak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı yakalamak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, sonunda mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında eliyle büyük balık yakalamak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında balık yakalamak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yabani ördek yakalamak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kuşu yakalamak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında kaçan birini yakalamak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir