AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan birini yakalamak

Kahve falında kaçan birini yakalamak

Kahve falında kaçan birini yakalamak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kazancının her geçen gün artacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçan birini yakalamak gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında kaçan birini yakalamak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, böylece hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak rahat bir hayata başlayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçanı yakalamak refah içinde olacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaçan atı yakalamak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi güvercin yakalamak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah güvercin yakalamak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir