AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek ve keçi görmek

Kahve falında inek ve keçi görmek

Kahve falında inek ve keçi görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, rızkının eksileceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek ve keçi gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Kahve falında koyun keçi inek görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında inek keçi görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında inek ve keçi görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi inek görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında keçi ve inek görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet eder.

Kahve falında keçi gübresi görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında keçi satın almak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş keçi yavrusu görmek yeni iş kollarına girileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir