AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi ve inek görmek

Kahve falında keçi ve inek görmek

Kahve falında keçi ve inek görmek işlerin yoluna gireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında keçi ve inek gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Kahve falında inek ve keçi görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında inek keçi görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet eder.

Kahve falında koyun keçi inek görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi ve inek görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına işaret eder.

Kahve falında keçi inek görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında koyun ve keçi kesmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Kahve falında koyun kuzu keçi görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında keçi eti pişirmek kazancı arttıracağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir