AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek ve deve görmek

Kahve falında inek ve deve görmek

Kahve falında inek ve deve görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çok başarılı olunacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında inek ve deve gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Kahve falında inek ve deve görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında deve ve inek görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede deve görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında deve almak iş kaybı yaşayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devenin eve girdiğini görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kanatlı deve görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında deve kuşu eti yemek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deve tutmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir