AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam ezanı sesi duymak

Kahve falında akşam ezanı sesi duymak

Kahve falında akşam ezanı sesi duymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yeni projelere atılacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akşam ezanı sesi duymak gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında akşam ezanı sesi duymak yanlış bir karar verileceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam ezanını duymak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine yorulur.

Kahve falında akşam ezanı okunduğunu duymak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında akşam ezanı duymak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam ezanının okunduğunu duymak sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına inanılır.

Kahve falında akşam ezanı okumak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında cami ve ezan sesi duymak helal kazanca sahip olunacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında camiden ezan sesi duymak bir fitne çıkarmaya, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir