AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek sütü sağdığını görmek

Kahve falında inek sütü sağdığını görmek

Kahve falında inek sütü sağdığını görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, olaylı günler geçireceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, malının da hiç olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında inek sütü sağdığını gördüyseniz:

  • Kendi yarattığınız koşullar veya durumlar belli alanlarda köşeye sıkışmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işarettir.

Kahve falında ineğin sütünü sağmak hayırlı bir yola çıkılacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında inek sütü sağdığını görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında inekten süt sağmak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ineğin sağdığını görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında inek sağdığını görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin inek sağdığını görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ineği sağdığını görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir