AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan bakmak

Kahve falında arkadan bakmak

Kahve falında arkadan bakmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadan bakmak gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında arkadan bakmak umutsuzluklarını geride bırakacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadan konuşulduğunu görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşine arkadan yaklaşmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadan su dökmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan gülmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan yanaşmak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine inanılır.

Kahve falında birini arkadan görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak başarılarının artacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir