AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrarını tuvalete yapmak

Kahve falında idrarını tuvalete yapmak

Kahve falında idrarını tuvalete yapmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında idrarını tuvalete yapmak gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında tuvalette idrar yapmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrarını tuvalete yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete idrar yapmak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette idrar görmek her konuda gelişme gösterileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette başkasının idrarını görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, planların aksayacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete idrar yaptığını görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kanla karışık idrar yapmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir