AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrarı kırmızı görmek

Kahve falında idrarı kırmızı görmek

Kahve falında idrarı kırmızı görmek yanlış işler yapacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında idrarı kırmızı gördüyseniz:

  • Kafanızdaki değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Kahve falında kırmızı idrar görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, aralarından su sızmayacağına rivayet eder.

Kahve falında idrarı kırmızı görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı idrar yapmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında idrarını kırmızı görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına inanılır.

Kahve falında sarı idrar yapmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette idrar görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının idrar görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Kahve falında idrar dökmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, elin bollaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir