AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin bokunu görmek

Kahve falında ineğin bokunu görmek

Kahve falında ineğin bokunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında ineğin bokunu gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında boğulan inek görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında inek boku yemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında inek boku temizlemek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ineğin bokunu görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, işlerin daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek boku ellemek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında inek bokuna gömülmek kendisiyle övüneceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek bokuna basmak bir ömür olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ineğin suda boğulduğunu görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir