AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek bokuna gömülmek

Kahve falında inek bokuna gömülmek

Kahve falında inek bokuna gömülmek bazı girişimlerde bulunacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek bokuna gömülmek gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Kahve falında inek bokuna gömülmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işarettir.

Kahve falında boka gömülmek mubah olmayan yollara sapacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında inek boku yemek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında inek boku temizlemek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında inek bokuna basmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında boğulan inek görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek boku görmek sinirlerinin yıpranacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin boğulduğunu görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir