AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı inek yavrusu görmek

Kahve falında sarı inek yavrusu görmek

Kahve falında sarı inek yavrusu görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, iş yeri sahibi olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı inek yavrusu gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da hareket ettiğiniz kişilerin gizli planları olabilir.

Kahve falında sarı inek yavrusu görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında inek ve yavrularını görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü inek yavrusu görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bolluk içinde yaşamaya işarettir.

Kahve falında ineğin yavrusunu görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında inek yavrusu sevmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında yavrulamış inek görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında inek yavrusunu sevmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz inek yavrusu görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, aralarından su sızmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir