AnaSayfa / Genel / Kahve falında topa vurduğunu görmek

Kahve falında topa vurduğunu görmek

Kahve falında topa vurduğunu görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, başının belaya girmeyeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında topa vurduğunu gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında topa vurduğunu görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Kahve falında birinin koluna vurduğunu görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın vurduğunu görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi vurduğunu görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kendini vurduğunu görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kaz vurduğunu görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kendini vurduğunu görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir