AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin hasta olduğunu görmek

Kahve falında ineğin hasta olduğunu görmek

Kahve falında ineğin hasta olduğunu görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, tüm parasını kaybedeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş güç sahibi olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ineğin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında hasta inekler görmek eve kapanacağına, tatsızlıkların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta inek kesmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ineğin hasta olduğunu görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında hasta inek görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında inek karnı görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında inek yağı görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında inek altında kalmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına tabir olunur.

Kahve falında ineği kovalamak iyileşeceğine, çekilen hasretin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir