AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta inekler görmek

Kahve falında hasta inekler görmek

Kahve falında hasta inekler görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında hasta inekler gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerini onaylamamanız durumunda çok fazla aykırı ses işitilebilir.

Kahve falında ineğin hasta olduğunu görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta inek görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına delalettir.

Kahve falında hasta inek kesmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta inekler görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğe su içirmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipe bağlı inek görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında evin bahçesinde inek görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, işlerini hafifleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir