AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta inek görmek

Kahve falında hasta inek görmek

Kahve falında hasta inek görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kafasının rahat olacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında hasta inek gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında hasta inek görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında ineğin hasta olduğunu görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta inekler görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta inek kesmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz inekler görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ineği aç bırakmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineğin çiftleşmesini görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalettir.

Kahve falında sürü inek görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir