Kahve falında incir satın almak

Kahve falında incir satın almak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir satın almak gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Kahve falında incir satın almak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir satın aldığını görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayallerinin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru incir satın almak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil incir yediğini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incirin içinde kurt görmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında incir ve elma görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında daldan incir yemek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir