AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir satın aldığını görmek

Kahve falında incir satın aldığını görmek

Kahve falında incir satın aldığını görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir satın aldığını gördüyseniz:

  • Sizi iyi hissettiren kişilerle olmaya özen gösterin.

Kahve falında incir satın aldığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kuru incir satın almak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir satın almak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt satın aldığını görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil biber satın aldığını görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara satın aldığını görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak satın aldığını görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Kahve falında kedi satın aldığını görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir