AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir reçeli görmek

Kahve falında incir reçeli görmek

Kahve falında incir reçeli görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında incir reçeli gördüyseniz:

  • Gelişmeleri değerlendirmek için henüz çok erkendir.

Kahve falında incir reçeli pişirmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek kısmet alacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir reçeli almak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir reçeli yedirmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Kahve falında incir reçeli görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında incir reçeli kaynatmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir reçeli yemek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında reçel kavanozu görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir