AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül dağıtmak

Kahve falında gül dağıtmak

Kahve falında gül dağıtmak düzenli bir işe girileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, geçiminin güçleşeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında gül dağıtmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gül dağıtmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında gül suyu dağıtmak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül dağıtmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gül dağıtmak elinize toplu miktarda para geçeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulur.

Kahve falında fındık dağıtmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal dağıtmak verimliliğinin de artacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikah davetiyesi dağıtmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir