AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir bahçesi görmek

Kahve falında incir bahçesi görmek

Kahve falında incir bahçesi görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında incir bahçesi gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Kahve falında incir bahçesi görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında bahçede incir ağacı görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, çok daha mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kasayla incir görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mevsimsiz incir görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında kara incir ağacı görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında üzüm ve incir görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında ölüden incir almak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya işaret eder.

Kahve falında incir ağacından incir yemek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir