AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimsiz incir görmek

Kahve falında mevsimsiz incir görmek

Kahve falında mevsimsiz incir görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mevsimsiz incir gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya harcamalarınızda yapacağınız değişiklikler alışılmadık yollarla, ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında mevsimsiz incir yemek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz incir görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsiminde incir görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mevsiminde karpuz görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsimsiz şeftali yemek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında iki mevsimi bir arada görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve yemek zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir