AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci küpe almak

Kahve falında inci küpe almak

Kahve falında inci küpe almak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında inci küpe almak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında incili altın küpe görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz inci küpe görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci küpe almak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak yorulur.

Kahve falında incili küpe görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında siyah inci küpe takmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında inci küpe hediye etmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, her zaman haklının yanında olacağına yorulur.

Kahve falında incili küpe takmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inci küpe vermek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir