AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci kolye vermek

Kahve falında inci kolye vermek

Kahve falında inci kolye vermek borcunu ödeyeceğine, hakkıyla kazanca, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inci kolye vermek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında inci kolye ve küpe görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz inci kolye görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, yüzünü güldüreceğine yorulur.

Kahve falında siyah inci kolye takmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında inci kolye aramak sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında incili altın kolye görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında inci kolye ve bilezik görmek varlık içinde yaşayacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında incili kolye görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir