AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla saldırıya uğramak

Kahve falında silahla saldırıya uğramak

Kahve falında silahla saldırıya uğramak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, böylece yüzünün güleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Belli plan, düzenleme veya aktiviteler başlıklarında köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında silahla saldırıya uğramak mutluluk dolu günler yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah saldırısına uğramak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında silahlı saldırıya uğradığını görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında insanların saldırısına uğramak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında cinlerin saldırısına uğramak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek saldırısına uğramak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak rahatının bozulacağına, aile içinde saadetinin artacağına işarettir.

Kahve falında yılanların saldırısına uğramak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir