AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla saldırıya uğramak

Kahve falında bıçakla saldırıya uğramak

Kahve falında bıçakla saldırıya uğramak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bir yere taşınmaya, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni bakış açıları geliştirerek ilişkilerinize ivme kazandırabilirsiniz.

Kahve falında bıçak saldırısına uğramak başına çok güzel olaylar geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla saldırıya uğramak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçaklı saldırıya uğradığını görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saldırıya uğradığını görmek zor günlerin sona ereceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir köpeğin saldırısına uğramak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında silah saldırısına uğramak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında erkeklerin saldırısına uğramak spor yapmaya başlanılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında köpek sürüsünün saldırısına uğramak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir