AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıların ısırdığını görmek

Kahve falında arıların ısırdığını görmek

Kahve falında arıların ısırdığını görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, borçlarının çoğalacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arıların ısırdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Kahve falında arıyı ısırmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine inanılır.

Kahve falında arı ısırmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına inanılır.

Kahve falında arıların ısırdığını görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı ısırdığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arının ısırdığını görmek yatırımlarının kar getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulur.

Kahve falında konuşan arı görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bal ve arı görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında çok miktarda arı görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir