AnaSayfa / Genel / Kahve falında imamın öldüğünü görmek

Kahve falında imamın öldüğünü görmek

Kahve falında imamın öldüğünü görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kalbini kıracağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imamın öldüğünü gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında imamın öldüğünü görmek her zaman çok başarılı olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında imamla yemek yemek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiye imam olmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü imam görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında imam hasanı görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında imama aşık olmak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kadının imam olduğunu görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında imamı azamın kabrini görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir