AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye imam olmak

Kahve falında camiye imam olmak

Kahve falında camiye imam olmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, harcama gücünün artacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında camiye imam olmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi bambaşka diyarlara götürebilir.

Kahve falında cami ve imam görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında imam ve cami görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camii imamı görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami imamı görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin imamını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami imam görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiye imam olmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında cami imamı olduğunu görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir