AnaSayfa / Genel / Kahve falında imamla yemek yemek

Kahve falında imamla yemek yemek

Kahve falında imamla yemek yemek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında imamla yemek yemek gördüyseniz:

  • Popülariteniz artıyor.

Kahve falında imamla yemek yemek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında imam bayıldı yemek gelişiminin hız kazanacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işarettir.

Kahve falında imam bayıldı yemeği görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında cami ve imam görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imam hasanı görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında imamın kuran okuduğunu görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Kahve falında cami imamını görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imam nikahının kıyıldığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir