AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının imam olduğunu görmek

Kahve falında kadının imam olduğunu görmek

Kahve falında kadının imam olduğunu görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının imam olduğunu gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Kahve falında kadınlara imam olmak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın imam görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının imam olduğunu görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın imamın arkasında namaz kılmak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında imam aliuyi görmek işinin aksayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazında imam olmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imam nikahı yaptırmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imama uyup namaz kılmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir