AnaSayfa / Genel / Kahve falında imama aşık olmak

Kahve falında imama aşık olmak

Kahve falında imama aşık olmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında imama aşık olmak gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Kahve falında imama aşık olmak cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında imam olarak namaz kıldırmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Kahve falında imama uymak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, işlerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imam hoca görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabede imamlık yapmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında imam bayıldı yemeği görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç imam görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında imam mehdiyi görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir