AnaSayfa / Genel / Kahve falında imamın evine gitmek

Kahve falında imamın evine gitmek

Kahve falında imamın evine gitmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında imamın evine gitmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız, alacak verecek konularına odaklanmanız, ödemelerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında imamın evine gitmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında evinde imam görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşın evine gitmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye delalettir.

Kahve falında komşunu evine gitmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında çingene evine gitmek imkânlarının çoğalacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının evine gitmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında patronunun evine gitmek neşesine kavuşacağına, umutlarının kırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir