AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde imam görmek

Kahve falında evinde imam görmek

Kahve falında evinde imam görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında evinde imam gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Kahve falında imamın evine gitmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında evinde imam görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında caminin imamını görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kadın imam görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında cami imamı olmak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında imamdan hediye almak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imam olarak namaz kıldırmak icat yapacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir imam görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yenileneceğine ve can bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir