AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıların görmek

Kahve falında arıların görmek

Kahve falında arıların görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arıların gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Kahve falında bal arı görmek yol göstereceğine, yardımın alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı kovanı almak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Kahve falında arı tarafından kovalanmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı öldürmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında oğul veren arı görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda arı görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kovanla arı görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında arı poleni görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir