AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kaçtığını görmek

Kahve falında kedinin kaçtığını görmek

Kahve falında kedinin kaçtığını görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin kaçtığını gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kaçan kedi görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında kedinin kaçtığını görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kaçtığını görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanın kaçırıldığını görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kızının kaçırılması görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyi kaçırmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında kaçan gelin görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvandan kaçtığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir